2011. augusztus 23., kedd

Custom G&P M4 Limited Edition Vltor Magpul

A mai naptól a blogon új kategóriát vezetek be, mely nem gyári, hanem otthon, aprólékosan és igényesen összerakott egyedi (custom) replikákat fog felsoroltatni. Az első ilyen Csé barátom Magpul M4-ese lesz.

Az M4 széria nagyon közel áll a szívemhez és a gearheadeknek egyaránt, mivel kb korlátlan számban lehet hozzájuk bármilyen kiegészítőt szerezni, ez már csak a szemfülességen és a pénztárcán múlik. A bemutatásra kerülő egyedi replika nem olcsó sajnos, de türelemmel és sok nézelődéssel össze lehet ilyen szépséget rakni.
Nagy totálból a Magpul M4
A karabély már első ránézésre is impozáns látványt nyújt. A modding 2 szín felhasználásával készült, ami a fekete és a Magpul Dark Earth szinek kombinálásával lett egész. Rövid CQB változat, amit a magpul UBR tus kihúzásával terepen, valamint nagyobb testű felhasználók nagyobb méretűre át is alakíthatnak.
Az akksi 20mm-es G&P RAS-on helyet foglaló Element AN-PEQ 15-ben kapott helyet, melyet így már kényelmesen el lehet helyezni. Egy Magpul PMAG szolgálja ki a fegyvert lőszerrel.
PEQ elhelyezkedése
Kissé csillogós pisztoly markolat és a PMAG
A fegyver test agy G&P Limited Edition Vltor Magpul példány amit már kiveséztem itt. A markolat Magpul MOE típusú, ami meg lett fújva (nem túl szerencsés festékkel) így fényes csillogást kapott, ami orvosolva lesz.
Célzáshoz 1 Magpul Mbus első és hátsó nyílt irányzék szett segít, valamint egy G&P T-1 Aimpoint, ami itt lett bővebben felboncolva.
Célzók elhelyezkedése
A G&P CQB RAS rendszeren helyezkedik el a már említett akkumulátor tartó PEQ, a Magpul AFG2-es elülső markolat, amely meglepően kényelmes fogást biztosít ergonomikus kialakításával. Ezen kapott helyet még egy Magpul RSA szíjakasztó, mely szerencsére kicsi helyet foglal el, valamint a fekete és Dark Earth színre fújt Magpul XTM panelek, amik a sín védelmén túl meglepően szép látványt nyújtanak.
Takaró panelek
Gázblokk
Az első irányzék leszedése után a csőben megtalálható a 2db vájat, ami a rögzítésre szolgát. Ennek az eltüntetése érdekében, valamint hogy az eredetire hasonlítson, kapott egy Noveske gázblokkot. A lángrejője egy Noveske KX3-as, amit itt már kiveséztem.

A tusa mint már említettem egy Magpul UBR. rettentő masszív darab. Több fokozatban állítható.

UBR összecsukva
UBR tus széthúzását kiváltó kallantyú
Összegzés képen egy nagyon igényesen összerakott, szép M4 variáns, amely minden játékon nagy feltűnést kelt egyedi megjelenésével. Kellően rövid hogy CQB-ra is használható legyen, viszont FPS-ben 410-es erőssége miatt ez nagyon távolságok leküzdésére lett kialakítva.

Száraz adatok:

Külső:

G&P Limited Edition Vltor Magpul test
G&P CQB RAS 
G&P T-1 Aimpont
Magpul Mbus első irányzék
Magpul Mbus hátsó irányzék
Magpul RSA szíjakasztó
Magpul XTM panel  Black/Dark Earth
Magpul PMAG
Magpul MOE pisztolymarkolat
Magpul UBR tus
Magpul AFG2 elülső markolat
Noveske gázblokk
Noveske KX3 lángrejtő
Element AN-Peq 15 akkutartó

Belső:

G&P 8mm gearbox
G&P dugattyú
G&P fém rugóvezető
SHS 8mm csúszócsapágy
SHS Low Noise High Torque fogaskerék szett
Guarder polikarbon   Dugattyúfej
Systema Area 1000 Cilinderfej
Systema Változó menetemelkedésű rugó M110
Element Teli henger
Element O-gyűrűs Nozzli
Element tappet plate
Madbull 3in1 Ultimate Hop-up kamra
Madbull 6.03 Black Python Tightbore belső cső
Madbull X Shark hop-up gumi
Madbull H-lenyomó
AB-MOSFET rendszer
King Arms 11.1 Lipo 15C 1300 mAh aksi
"Köszönet CSÉ-nek a replikáért"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése